#

Turneul Final Four

Weekendul 5-6 mai a fost unul special pentru compania noastră. În urma unor pregătiri intense din ultimele săptămâni, am reușit să încheiăm cu succes un capitol important în activitatea Companiei Municipale Sport pentru Toți. În acest weekend, patru echipe importante s-au luptat pentru marele premiu al turneului. CSM Alba Blaj, Galatasaray SK Istanbul, Imoco Volei CONEGLIANO și Vakifbank Instanbul au concurat strâns în lupta pentru supremație.

            Joi, în data de 3 mai, pregătirile pentru întregul eveniment se apropiau de final, moment în care a avut loc conferința de presă desfășurată la Sala Polivalentă. Actorii principali ai conferinței au fost liderele echipei României, CSM Alba BLAJ, împreună cu antrenorul echipei lor. Directorul general al Companiei Municipale Sport Pentru Toți, Cezar Stancu, a fost de asemenea prezent, a exprimat public tot sprijinul din partea Primăriei Municipiului pentru acest turneu și a încurajat echipa României în meciurile ce urmau să înceapă.

Turneul Final Four a debutat cu o activitate inedită. Vineri, 4 mai, Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Sport Pentru Toți  a participat la plantarea de copăcei, care a avut loc în fața Sălii Polivalente din București. Mai mulți elevi ai Clubului Copiilor din sectorul 3 și ai Liceului Teoretic Alexandru Ioan Cuza, București, împreună cu voleibalistele celor patru echipe din cadrul Turneului Final Four al Ligii Campionilor la Volei Feminin, au fost protagoniștii acestei acțiuni de success.

Compania noastră a asigurat organizarea meciurilor în interiorul Sălii Polivalente și toate echipamentele necesare. Acestea presupun spectacolul de lasere înainte de începerea meciurilor, amenajarea unui fan zone cu activități, organizarea unui concert special Holograf sâmbătă seara și organizarea festivităților de premiere ce au avut loc duminică seara, la terminarea turneului. Pe tot parcursul evenimentului, participanții au avut ocazia să se relaxeze în zona de divertisment special amenajată. Acolo puteau găsi un teren de volei, își puteau face fotografii în cabina photo booth, puteau  un loc pentru pictură pe față, sau puteau juca jocuri video.

Prima seară a turneului s-a soldat cu victoria echipei CSM Alba Blaj, victorie ce a propulsat echipa României în Marea Finală. Sala a fost plină, iar echipa României s-a bucurat de cea mai mare susținere. Atmosfera a fost extraordinară, iar finalul serii, superb. Trupa Holograf a susținut un super concert care a întregit bucuria victoriei.

În final, duminică seara, 6 mai, CSM Alba Blaj a reușit să obțină locul 2 în cadrul Turneului, iar ceremonia de decernare a premiilor a reprezentat un moment emoționant pentru toate echipele și pentru toți participanții din sală.

Suntem mândri de titlul obținut de echipa României și suntem bucuroși deoarece Compania Municipală Sport Pentru Toți a avut o contribuție majoră în acest eveniment iar eforturile au fost vizibile”, spune Cezar Stancu, directorul general al companiei.

Contact

Holding Bucuresti

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#